LEFERY Active Cell Regeneration: összetevők

 • Dexpantenol

  Dexpantenol

  A B5 vitaminok csoportjába tartozik, amely a bőrben felszívódva B5 vitaminná változik. Hidratálja, nyugtatja és kisimítja a bőrt. Feltétlenül szükséges a hámréteg megfelelő fejlődéséhez és jó állapotának megőrzéséhez, felgyorítja regenerációját, feszesít, enyhíti az irritációt és a gyulladást.

 • Avokádóolaj

  Avokádóolaj

  Vitaminokban (A, B, D, E, H, K, PP) és ásványi anyakoban (kálium, foszfor, szilícium, mangán) gazdag, erőetljes hidratáló hatású, megelőzi a vízvesztést, enyhíti az irritációt, gyulladásgátló és antiallergén hatású.

 • Borágó olaj

  Borágó olaj

  Mivel az egyik legfontosabb telítetlen zsírsavat tartalmazza, ezért a kozmetikumok között az egyik legjobbnak mondható: GLA (gamma-linolénsav; 18-25%-os koncentrációban). Visszaállítja a bőr fiziológiai egyensúlyát, lassítja a bőröregedést és természetes védőgátat képez. A bőr rugalmasságára is hatást fejt ki, nyugtatja az irritációt és a gyulladást.

 • Hialuronsav

  Hialuronsav

  Az egyik leghatékonyabb és leggyakrabban alkalmazott összetevő, amelyet kozmetikumok készítéséhez használnak. A hialuronsav minden élőlényben megtalálható, feladata a vízmolekulák megkötése a bőrben, valamint biztosítja a bőr megfelelő rugalmasságát. Idővel a bőr hialuronsavtartalma csökken, ami a ráncok kialakulásához vezet. A LEFERY krémek legfontosabb összetevője, a hialuronsav, a bőr mélyebb rétegeibe is felszívódik, így nem csak a bőrfelszínt hidratélja, de a bőrbe bejutva hosszantartó és látható hatást eredményez a bőrfelszín alatt.

 • Kollagén

  Kollagén

  A kötőszövetekben lévő fehérjék, az inak egyik összetevője, az, amely a bőr feszességéért és hidratáltságáért felelős. A test kollagéntartalma 25 éves kor felett csökkenni kezd - ezért, hogy elfedjük a korai öregedés jeleit, ügyelnünk kell ennek az összetevőnek az utánpótlására. A LEFERY Active Cell Regeneration kezelés serkenti a szervezet kollagéntermelését, visszaállítja a bőr feszességét egészséges, fiatal külsőt kölcsönözve neki.