LEFERY Active Cell Regeneration: működése

A teljes LEFERY ránctalanító kezeléshez a következők szükségesek:

  • Nappali LEFERY Active Cell Regeneration krém
  • Éjszakai LEFERY Active Cell Regeneration krém
Gondosan kiválasztott hatóanyagokban gazdag:
Avokádóolaj, Dexpantenol, Hialuronsav, Kollagén, Borágóolaj

ezek a hatóanyagok gátolják a ráncok kialakulását, lassítják a bőröregedést, serkentik a kollagéntermelést, formálják az arcot, csökkentik az elszíneződéseket, csökkentik a duzzanatot, mélyen táplálnak, erősítik és hidratálják a bőrt. A LEFERY kezelés az UV-sugárzás káros hatásai ellen is véd, kivilágosítja a szem alatti bőrréteget, kisimítja és regenerálja az arcbőrt, friss, fiatalos kinézetet kölcsönözve neki. A krémeket mindennapos használatra tervezték, a kezelés alkalmas mindenféle bőrtípusra, a sminknek megfelelő alapot nyújt.

LEFERY Active Cell Regeneration: működése

Természetes gondoskodás - biztos eredmény

A LEFERY Active Cell Regeneration krémek magas hatékonyágát a gondosan válogatott növényi és az emberi szervezetben is meglévő bőrregeneráló hatású természetes összetevők együttese garantálja. A készítményekben nincsenek kémiai összetevők, az új kozmetológiai technológiák segítségével történő előállításnak köszönhetően allergiás bőrre is alkalmazhatóak.

Modern tudomány a szépség szolgálatában

A LEFERY Active Cell Regeneration krémek a nanotechnológia legújabb eredményeit kihasználva lettek előállítva. Ennek köszönhetően az aktív hatóanyagok gyorsabban szívódnak fel, a mélyebb rétegekbe is eljutnak és az elért hatás sokkal tovább megmarad, mint más hagyományos krémek használata esetén. A LEFERY nem csak a felszínen fejti ki hatását - a benne található részecskék a bőröregedésért felelős génekre is hatással vannak. A ráncok kialakulása még a DNÁ-k szintjén megállításra kerül, a bőr mélyebb rétegeibe eljutó aktív összetevők a sejteket a gyorsabb regenerációra és kollagéntermelésre serkentik, amelyek közvetlen hatással vannak a bőr kondíciójára és feszességére.